Totes les famílies estem representades en el consell escolar de centre. Per això, és important dir la nostra opinió i intervenir en l'educació dels nostres fills i filles a través d'aquest espai.

 

El consell escolar és l'òrgan de participació més important que, com a mares i pares, tenim a l'escola. Aprofitem-ho!

 

La nostra participació és molt important ja que al consell escolar és on es prenen decisions rellevants relacionades amb temes que ens preocupen i determinants per a l'educació dels nostres fills i filles. Qüestions relacionades amb el funcionament i l'organització de l'escola, amb el projecte educatiu, l'horari, el programa d'activitats, el servei de menjador, acords diversos, i d'altres.

 

Si hi participem activament, com a mares i pares i com a AMPA,  estarem representats dins del centre educatiu. Tota la comunitat educativa hi està representada en el consell escolar.

 

La LOMCE s'ha encarregat de minvar la capacitat decisòria d'aquest espai, convertint-lo en un òrgan consultiu, per això hem de fer sentir més la nostra veu.

 

S’ha reclamat que el consell escolar continuï tenint les competències com fins ara i es restableixi el seu esperit de representació democràtica a les escoles. Malgrat aquesta llei, continua sent el nostre espai de referència per participar en l'educació. Per aquesta raó, la nostra implicació és més important encara.

 

AMB LA NOSTRA PARTICIPACIÓ GARANTIM EL FUNCIONAMENT DEMOCRÀTIC DE LA NOSTRA ESCOLA, JA QUE LA DEMOCRÀCIA AL CENTRE EDUCATIU ÉS FONAMENTAL.