L’AMPA INFORMA                        Desembre’18

 

Benvolguda família,

El temps passa volant i ja estem a punt d’acabar el primer trimestre!

Us desitgem que passeu unes molt bones i màgiques festes!

La Junta                                                        

           

COMISSIÓ ESPAI FAMILIAR i FESTES

 • PARADA DE SANTA LLÚCIA: El Nadal s’apropa i, com ja comença a ser tradició, el proper divendres 14 de desembre muntarem la paradeta. Enguany la trobareu plena de novetats: boc’n’rolls de L’Aulet, bufs de L’Aulet, bosses de compra reciclades, detalls de Nadal… També hi podreu encarregar el Calendari 2019 de L’Aulet, i comprar coca i xocolata per berenar. Ah, i no us oblideu de participar del sorteig de la Llumineta! Patrocinada per Carns Pi, familiars de l’escola. El número guanyador serà el que coincideixi amb les dues últimes xifres del resultat del Trio d’aquell vespre. Cada número costarà 1€ i el premi és UN PERNIL!

Trobareu la parada:

 • de 9:00 a 13:00 a la Plaça del mercat.
 • de 15:00 a 17:00 davant l’escola.

No hi falteu!

 • VISITA DELS PATGES REIALS: El proper dimarts 18 els patges de Ses Majestats els Reis d’Orient visitaran els infants de l’escola i recolliran les seves cartes de classe. Quina emoció!

 

COMISSIÓ COMUNICACIÓ

 • DVDs: Esperem poder-vos-els fer arribar ben aviat. A veure si el Tió ens els vol cagar, sinó haurem d’esperar a que vinguin els Reis!

 

COMISSIÓ ARTÍSTICA

 • CALENDARI 2019: Confiem poder-vos-en mostrar un primer esbós a la parada de Santa Llúcia. El cost del calendari és de 8 € i el podeu encarregar a la parada el mateix dia, fent el pagament allà mateix. Aquest any ha estat molt complicat coincidir tot l’alumnat els dies que hem anat a fer les fotografies de grup. Per aquest motiu potser algun infant no sortirà fotografiat, tot i que s’hi ha anat moltes vegades i s’ha intentat que tots poguessin sortir.

 

 

COMISSIÓ ACOLLIDA

 • CANVI DE MONITORS: Per raons personals l’Arnau Pérez, del servei Juguem a la tarda, ha deixat l’equip. Bona sort Arnau! En el seu lloc s’incorpora l’Aina Ribot. En cas de requerir un reforç o substitut, comptem amb l’Oriol Camps. Benvingut a l’equip Oriol!
 • Per qualsevol consulta podeu contactar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

COMISSIÓ MENJADOR

 • MONITORA EXTRA: Des del passat novembre s’ha incorporat la Fina Muñoz a l’equip del menjador, fent reforç a P4, P5 i 1r. Benvinguda a l’equip Fina!
 • MENÚS ESPECIALS: Seguint el fil conductor del projecte de menjador, aquest primer trimestre s’ha creat una comissió formada per infants que fan ús del servei. Aquesta comissió ha escollit un país, Itàlia, i n’ha investigat els plats i productes típics. El dimarts 11 de desembre s’ha servit el menú italià proposat pels infants. D’altra banda, al darrer servei d’aquest trimestre es servirà un menú típicament nadalenc, i a la taula trobaran un detallet per a cada infant. Durant el dinar s’escoltaran nadales.
 • DECORACIÓ MENJADOR: Una altra comissió formada per infants que fan ús del servei, han disposat de l’aula de plàstica i han ajudat a crear un ambient nadalenc a l'espai del menjador. Aquesta comissió proposa que tots els infants que es quedin a dinar el darrer dia d’escola portin un petit detall nadalenc (diadema de ren, barret de Pare Noel, pentinat amb ornaments nadalencs...).
 • PORTES OBERTES: Confiem poder-vos convocar el mes de gener. Disculpeu el retard.
 • Per qualsevol consulta podeu contactar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

AMPA REIVINDICATIVA

 • COORDINADORA D´AMPAs I AFAs DEL GIRONÈS EN DEFENSA DELS MENJADORS ESCOLARS: Seguim participant de les trobades i preparació d’accions. Actualment s’està redactant un manifest que es farà arribar a les famílies de la quarantena d’ampes i afes de la Coordinadora. En la darrera trobada es va acordar no adherir-nos als manifestos de la FAPAC i de SOS menjadors, donat que persegueixen diversos objectius i amb estils diferents. Amb tot, aquesta setmana ens hi hem reunit per apropar posicions i poder anar tots a la una, encara que cadascú tingui els seus matisos. Us adjuntem una nota informativa de la Coordinadora. D’altra banda, el 19 de desembre es preveu fer una acció conjunta des dels menjadors de diversos centres educatius. La proposta és confegir un missatge amb plats de paper i fer una foto de grup al pati de l’escola. Finalment es farà una composició amb totes les imatges de tots els centres participants de la iniciativa. Estem acabant de concretar el missatge i el format definitiu. Dir-vos també que, en aquests moments, l’aplicació del Decret ha quedat aturada per qüestions relacionades amb els terminis de tramitació de la llei. Ara es preveu que entri en vigor el curs 20-21. Us anirem informant de properes accions. Estigueu atents!
 • Si algú de vosaltres està interessat en donar-nos un cop de mà en la gestió d’aquesta qüestió us agrairem que us poseu en contacte amb nosaltres a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

RETORN DE L’ASSEMBLEA DE SOCIS/ES:

 • A petició de dues mares assistents, acordem fer la propera assemblea de socis/es a les 16h45. S’oferirà servei de Juguem a la tarda gratuït per les famílies assistents.
 • Sobre la petició d’una mare d’imprimir el menú setmanal de migdia i vespres a una sola cara, desestimem aquest format donat que la mida dels textos en dificultaria la lectura fàcil.
 • Per suggeriment d’un parell de famílies, incorporem les demandes de col·laboració i voluntariat al full informatiu.
 • La Junta lamentem la poca assistència de socis/es, i us emplacem a venir i participar de les properes trobades. Seria molt positiu poder prendre les decisions entre més famílies.

 

I AL SEGON TRIMESTRE...

 • Us avancem algunes activitats del proper trimestre:
  • 2a Assemblea de socis
  • Xerrades en família

 

I PER ACABAR...

 

 

 

RECOMANACIONS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sense la col·laboració voluntària de l’AMPA molts dels serveis bàsics per als infants i les seves famílies no estarien garantits. Associa’t i participa!

 

AMPA Escola L’Aulet             Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.                    http://ampaaulet.celra.cat/