Full informatiu L'AMPA INFORMA 3

 

L’AMPA INFORMA                        Novembre’18

Benvolguda família,

Us fem arribar les novetats de l’AMPA per aquest mes.

A mesura que anem tinguent més informacions us les anirem fent arribar via whatsapp i/o correu electrònic.

La Junta                                                        

 

ASSEMBLEA DE SOCIS

Us convoquem a assistir-hi el dimecres 14 de novembre, a les 20h, al teatre de l’escola. L’ordre del dia serà:

 1. Canvi de membres a l’òrgan de govern de la Junta Directiva.
 2. Pla curs 18-19.
 3. Participació a la iniciativa “Educació360, Educació a temps complet” i a la Coordinadora d’Ampes i Afes del gironès en defensa dels menjadors escolars.
 4. Tots som Ampa.
 5. Propera convocatòria.
 6. Precs i preguntes.

 Animeu-vos a participar!

 

CONSELL ESCOLAR

Us informem que enguany la Blanca Ribas (mare de 4t) ha agafat el relleu a l’Erica Svanstrom (mare de 2n i P4) com a representant de l’AMPA al Consell escolar. Gràcies Erica pel teu temps i dedicació! Benvinguda a l’equip Blanca!

 

ASSESSORAMENT DE PLÀSTICA

Enguany, la Dolors Picazo, com cada any, ha proposat un nou tema d’eix vertebrador de les activitats de plàstica de tota l’escola. Aquest any el tema és: SOM NATURA. Les activitats de plàstica aniran al voltant d’aquesta idea. Des de l’observació, l’experimentació, la composició, la creació…. Envoltats de natura com estem a Celrà de recursos no en faltaran!

            

 

ASSESSORAMENT DE TEATRE

Ja hem iniciat el curs hi hem pogut gaudir de la primera obra teatral: Veïns infernals. Tota una aventura i un repte per als/les alumnes de 6è. No en fem prou en interpretar una obra de teatre, sinó que en aquesta ocasió l’han escrit els propis infants! Un pas més enllà en l’aprenentatge i el joc teatral, gràcies a l’enorme talent d’aquests petits grans actors i actrius. Molta sort artistes! No deixeu mai de volar! Us trobaré a faltar!

                                David Estany, Assessor teatral

 

COMISSIÓ D’EXTRAESCOLARS

 • MECANOGRAFIA: Començarà el proper dimecres 14 de novembre.
 • REBUTS: Aquest mes se us girarà el rebut trimestral de les activitats extraescolars.
 • ASSEGURANÇA: El cost de l’assegurança-pòlissa d’accidents contractada, és de 4€ per infant i curs, i s’inclourà en aquest primer rebut.
 • Per qualsevol consulta podeu contactar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. especificant a l’Assumpte del correu el nom de l’extraescolar a la que esteu inscrits.

 

COMISSIÓ DE MENJADOR

 • MONITOR/A EXTRA: Per raons alienes a la Junta encara no s’ha contractat aquest reforç, tot i que està en tràmit. Confiem ampliar l’equip en breu.
 • AFORAMENT: Una vegada iniciades totes les extraescolars, s’ha valorat que enguany no serà necessari fer ús de l’aula de P3A durant el segon torn de menjador.
 • PANELLS SONOABSORVENTS: Estem en procés de fer una valoració objectiva del funcionament dels plafons. També seguim planificant noves mesures per continuar treballant per reduir la contaminació acústica del menjador i vetllar per la salut de les nostres filles i fills.
 • PORTES OBERTES: En breu rebreu informació de com participar-hi.
 • Per qualsevol consulta podeu contactar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

 

COMISSIÓ D’ESPAI FAMILIAR i FESTES

 

 • 1a PASSEJADA AULETINA: El passat diumenge 21 d’octubre una seixantena d’infants i familiars vam compartir una agradable passejada fins al Castell de Palagret, recentment restaurat. L’èxit de la convocatòria ens engresca a preparar la 2a edició pel proper curs.

Moltes gràcies per participar-hi!

 

 • EDUCACIÓ360, educació a temps complet: Us engresquem a participar a la convocatòria que es farà a les famílies celranenques per part de l’àrea d’educació de l’Ajuntament, soci i promotor d’aquesta interessant iniciativa d’empoderament local. https://www.educacio360.cat/ Membres de la Junta de l’AMPA ja hem participat a la primera reunió informativa per entitats i agents educatius locals. Així mateix, la directora de l’escola ha participat a la reunió informativa per a centres educatius i tècnics municipals.

 

Sense la col·laboració voluntària de l’AMPA molts dels serveis bàsics per als infants i les seves famílies no estarien garantits. Associa’t i participa!

 

AMPA Escola L’Aulet             Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.                    http://ampaaulet.celra.cat/