1r FULL INFORMATIU 2019/2020

 

 

 

L’AMPA INFORMA

 

Benvolguda família,

En breu comença un nou curs escolar farcit d’emocions, experiències i aprenentatges. Plegats compartirem part d’aquest trajecte i és per això que us volem informar d’aspectes que us poden facilitar la tasca aquestes primeres setmanes. A mesura que anem tinguent més informacions us les anirem fent arribar via whatsapp i/o correu electrònic.

Us desitgem un bon curs 19-20!

La Junta                                                        

 

COMISSIÓ MATERIAL ESCOLAR

A les famílies que us falten els llibres us recordem que cal pagar la quota de soci de l’AMPA i l’import dels llibres abans de l’inici de curs. Els llibres pagats s’entregaran a l’aula les primeres setmanes. Podeu consultar el llistat de preus al web de l’AMPA. El pagament el podeu realitzar en efectiu:

 • Els dies 12 i 13, de 9h05 a 9h30, hi haurà la Joana de l’AMPA a l’entrada de l’escola (porta del teatre). Aquests dies també podeu encarregar i pagar el DVD del curs 18-19.
 • Dirigint-vos a la Carme, secretaria de l’escola (consulteu horaris).

       En cas de voler finançar el pagament podeu contactar amb l’AMPA o amb la secretaria.

Per qualsevol dubte podeu enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

SERVEI D’ACOLLIDA

L’inici del servei d’acollida s’iniciarà el dijous 12. Matins a les 7h30. Tardes de 16h30 a 18h. Podeu consultar les condicions d’ús, els preus i el full d’inscripció al web de l’AMPA. També trobareu fulls d’inscripció a l’entrada de l’escola.

Recordeu que la quota de setembre i juny varia en funció dels dies lectius.

Per qualsevol dubte podeu escriure’ns a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

SERVEI DE MENJADOR

 • El servei s’iniciarà el dijous 12, excepte pels infants de P3 que serà el dimecres 18 donat el període d’adaptació. En breu trobareu tota la informació al web de l’escola.
 • Pels infants de P3 es mantindrà habilitada l’aula de P3A com espai de menjador, donada la bona valoració feta per monitores, mestres i famílies. El centre, l’AMPA i l’equip de menjador seguirem vetllant per oferir un bon servei.
 • Els infants a partir de 1r que tinguin l’hàbit adquirit de rentar-se les dents, podran portar els seus estris, a diari, a la seva motxilla. Aquesta tasca no estarà supervisada per cap monitor/a, quedarà sota la responsabilitat de cada infant.
 • Per qualsevol dubte podeu contactar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

SERVEI DE BIBLIOTECA

Enguany el servei s’iniciarà el dilluns 16. La monitora serà l’Èlia Borràs. Benvinguda a l’equip!

Us recordem que aquest servei gratuït és pels infants de 1r a 6è, i que en poden fer ús encara que no es quedin al servei de menjador. Simplement cal ser soci de l’AMPA i informar a la tutora.

 

dilluns

dimarts

dijous

divendres

de 12:30 a 13:30

 4t - 6è*

3r - 5è

 3r - 5è*

4t - 6è

 3r - 6è*

4t - 5è

 4t - 5è*

3r - 6è

de 13:30 a 14:30

1r-2n

-

-

-

(*) Tenen prioritat en cas que la biblioteca estigui molt plena.

 

SERVEI D’EXTRAESCOLARS

 • Calendari:
  • Divendres 13: Rebreu tota la informació de l’oferta d’extraescolars per aquest curs a través de la carpeta d’informacions de l’escola. També ho podreu consultar al web de l’escola.
  • Dilluns 16: A les 20h, al teatre de l’escola, els monitors presentaran les diferents extraescolars d’enguany.
  • Dimarts 17 i dimecres 18: S’obrirà un període d’inscripció.
  • Divendres 20: A les 16h45, al porxo de P5, es procedirà al sorteig públic del número de soci/a des del que s’iniciarà l’assignació de places.
  • Setmana del 23 al 27: Assignació de places i gestió de grups.
 • Les extraescolars s’iniciaran del dia 1 d’octubre i finalitzaran el 29 de maig.
 • Per qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

 

 

 

COMISSIÓ ESPAI FAMILIAR I FESTES

 • 2n BERENAR DE BENVINGUDA: El divendres 27, a les 16h30, us convidem a celebrar plegats l’inici del nou curs compartint conversa, rialles i un bon pa amb xocolata al pati de l’escola. No us ho perdeu!
 • 2a PASSEJADA AULETINA: Us avancem que enguany la passejada serà fins a l’ermita de Sant Joan Salern, durant l’octubre. En breu rebreu més informació.

 

COMISSIÓ COMUNICACIÓ

 • DELEGADES/TS D’AULA: Per tal de facilitar la comunicació amb les famílies via whatsapp, des de l’AMPA mantindrem la figura del delegat/da d’aula. Serà convenient que ens comuniqueu qualsevol canvi en aquesta funció a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Gràcies.
 • DVD curs 18-19: Serà entregat al llarg del primer trimestre a través de la carpeta d’informacions.

 

ES BUSQUEN PERSONES SIMPÀTIQUES I AMB GANES DE COL·LABORAR:

 • portant una extraescolar
 • essent l’enllaç amb la Coordinadora d’AMPAs i AFAs del gironès
 • incorporant-se a la Junta

 

Sense la col·laboració voluntària de l’AMPA molts dels serveis bàsics per als infants i les seves famílies no estarien garantits. Associa’t i participa!

 

AMPA Escola L’Aulet             Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.                    http://ampaaulet.celra.cat/