L’AMPA INFORMA

 

Benvolguda família,

En breu comença un nou curs escolar farcit d’emocions, experiències i aprenentatges. Plegats compartirem part d’aquest trajecte i és per això que us volem informar d’aspectes que us poden facilitar la tasca aquestes primeres setmanes.

A mesura que anem tenint més informacions us les anirem fent arribar via whatsapp i/o correu electrònic.

Us desitgem un bon curs 18-19!

La Junta                                                        

 

 • ACCÉS AL CENTRE

A partir d’aquest curs l’accés a l’escola es podrà fer per la porta de la rampa (C/Germans Sàbat) i per la porta giratòria (C/Aulet). Les dues estaran obertes a les 8h50 i a les 16h20. Al migdia només s’obrirà la porta de la rampa (C/Germans Sàbat) a les 12h20 i a les 14h50.

 

 • MATERIAL ESCOLAR

A les famílies que us falten els llibres us recordem que cal pagar la quota de soci de l’AMPA i l’import dels llibres abans de l’inici de curs. Els llibres pagats s’entregaran a l’aula les primeres setmanes. Podeu consultar el llistat de preus al web de l’AMPA. El pagament el podeu realitzar al número de compte ES3600815489890001000111 o al comptar dirigint-vos a la secretaria de l’escola (consulteu horaris). Per qualsevol dubte podeu:

 • Enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 • Els dies 12 i 13, de 9h a 9h30, hi haurà una representant de l’AMPA a l’entrada de l’escola per donar-vos un cop de mà.
 • En cas de voler finançar el pagament, podeu contactar amb l’AMPA.

 

 • DELEGAT/DA D’AULA

Per tal de facilitar la comunicació amb les famílies via whatsapp, des de l’AMPA mantindrem la figura del delegat/da d’aula. Serà convenient que ens comuniqueu qualsevol canvi en aquesta funció a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Gràcies.

 

 • SERVEI D’ACOLLIDA

L’inici del servei d’acollida de matins i tardes s’iniciarà el dia 12 a les 7h30. Podeu consultar les condicions d’ús, els preus i el full d’inscripció al web de l’AMPA. També trobareu fulls d’inscripció a l’entrada de l’escola.

Enguany, hem revisat la quota del setembre en funció dels dies lectius i el cost serà de 25€ pel servei de matins i 30€ pel servei de tardes..

Per qualsevol dubte podeu escriure’ns a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 • SERVEI DE MENJADOR
 • El servei s’iniciarà el dimecres 12. Pels infants de P3 serà el dilluns 17. En breu trobareu tota la informació al web de l’escola.
 • Enguany, per motius d’aforament, l’escola habilitarà un nou espai per fer la funció de menjador durant aquest curs: l’aula de P3A. El centre, l’AMPA i l’equip de menjador vetllarem per oferir un bon servei.
 • Els infants a partir de 1r que tinguin l’hàbit adquirit de rentar-se les dents, podran portar els seus estris, a diari, a la seva motxilla. Aquesta tasca no estarà supervisada per cap monitor/a, quedarà sota la responsabilitat de cada infant.
 • Per qualsevol dubte podeu contactar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 • SERVEI DE BIBLIOTECA

Enguany aquest servei de migdia pels infants de 1r a 6è s’iniciarà el dilluns 17. Trobareu més informació en breu al web de l’escola.

 

 • SERVEI D’EXTRAESCOLARS
 • El proper divendres 14 rebreu tota la informació de l’oferta d’extraescolars per aquest curs a través de la carpeta d’informacions de l’escola. També ho podreu consultar al web de l’escola. S’obrirà un període d’inscripció els dies 18 i 19 de setembre. El divendres 21 a les 16h30, al teatre de l’escola, es procedirà al sorteig públic del número de soci/a des del que s’iniciarà l’assignació de places.
 • Les extraescolars s’iniciaran del dia 1 d’octubre i finalitzaran el 7 de juny.
 • Per qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Sense la col·laboració voluntària de l’AMPA molts dels serveis bàsics per als infants i les seves famílies no estarien garantits. Associa’t i participa!

AMPA Escola L’Aulet             Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.                    http://ampaaulet.celra.cat/